Procasa keuken
Alles-in-1 kwalitatief keukenblok

Eenvoudig, compleet en uit voorraad leverbaar

Eenvoudig en opvallend volledig: dat typeert ons assortiment Procasa keukens. Samen met onze klanten – waaronder woningcorporaties en vastgoedbeleggers – hebben wij een opstelling bedacht die de essentiële onderdelen van een volledige keuken aanbiedt. De basisopstelling bevat drie onder- en drie bovenkastjes in de standaardmaat van 60 cm, een werkblad met spoelbak en een kraan. Maar de keuken is gemakkelijk uit te breiden met een inbouwkoelkast en -vaatwasser en is bovendien leverbaar in verschillende maatvoeringen (150 – 240 cm) én kleuren. Oftewel, voor elk wat wils.

In de praktijk
Met dit basispakket nemen we woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en aannemers veel werk uit handen. Toepassingen? Denk aan projecten als studenten- en huurwoningen, appartementen, kantines, pantry’s of (bouw)keten. Doen Bouw en Onderhoud en JanStee Projectafbouw en Inrichting vertellen over hoe zij hun klanten gelukkig hebben gemaakt met de Procasa keuken als ideale oplossing.

In beeld
Onze productspecialist Hans Pel licht alle onderdelen én bijkomende voordelen van de Procasa keuken uit in onderstaande video.

 

Verrassend compleet
Onze Procasa keuken is standaard voorzien van softclose op alle deuren en laden, de spoelkast heeft een aluminium bodemplaat. Alle fronten zijn laserkant afgewerkt en alle achterwanden zijn 8 mm dik voor extra stabiliteit. De plint is voorzien van een geïntegreerd vochtprofiel. Het werkblad is gemaakt van 32 mm multiplex voorzien van een vlak ingebouwde spoelbak met korfplug. De kraan is uitgerust met cool start en ecostart voor een zeer zuinig verbruik.

Extra opties
Daarnaast is het mogelijk om extra keukenapparatuur mee te bestellen: wij leveren standaard gunstig geprijsde bekende merken. De leveringen zijn voorzien van overzichtelijke tekeningen voor de aan- en afvoerleidingen van water en de aansluitingen van de elektriciteit. Werk uit handen nemen? Doen we!

De voordelen:

  • compleet geleverd, inclusief kraan, spoelbak, fronten, grepen en werkblad (in zwart, beton- of houtkleur)
  • aantrekkelijk voordelig geprijsd
  • ook verkrijgbaar in andere maten (150-240 cm)
  • uit te breiden met inbouwkoelkast en -vaatwasser
  • eenvoudig te bestellen via de BMN Connect app
  • altijd uit voorraad leverbaar
  • solide Duitse kwaliteit
  • inhuizen of leveren in keukenbox op verzoek
  • één aanspreekpunt
  • compleet verpakt

Uitbreiding met apparatuur:

Makkelijk en snel een (afhaal)keuken bestellen?

Samen de mogelijkheden bekijken van ons Procasa alles-in-één keukenpakket? Ik geef graag meer informatie.