Woningcorporatie

BMN Connect is speciaal opgericht voor de woningcorporaties en de aannemers die hiervoor werken. Hoge huurderstevredenheid en duurzaamheid is belangrijk dan ooit. Hiervoor zijn dan ook speciale diensten ontwikkeld die bijdragen aan effiecientere processen en een hogere huurderstevredenheid.

In de samenwerking met BMN Connect profiteren woningcorporaties naast vakkundig en passend advies op het gebied van de energietransitie, duurzaam (ver)bouwen en renoveren ook van een geoptimaliseerd werkproces waarin de tevreden eindgebruiker centraal staat.

Veel toegepaste oplossingen

BMN Connect app

De BMN Connect app is speciaal ontwikkeld voor het opnemen van renovatie- en mutatiewoningen.

BMN woonwinkelapp

De woonwinkelapp is ontwikkeld om het bestelproces voor eindgebruikers, woningcorporatie en aannemer te vergemakkelijken.

Badkamer in één dag

In één dag (exclusief droogtijd kitwerk) een badkamer bouwen of renoveren middels standaard óf op maat gemaakte tegelpanelen.

Bouwbewust keukenbox

De bestelde keuken wordt geleverd in de Bouwbewust keukenbox die na het leeghalen direct gevuld kan worden met bouwafval.

Inhuizen

Materialen inhuizen door de BMN sjouwploegen op de gewenste locatie, op de gewenste tijd geleverd tot in de juiste ruimte.

Woonklaarconcepten

Snel en gemakkelijk een keuken of badkamer (ver)bouwen of een volledige woning inrichten met de Woonklaarpakketen van BMN Connect.

Private label – tegels

Breed assortiment private label tegels bij BMN Bouwmaterialen.

Private label – sanitair

Breed assortiment private label sanitair bij BMN Bouwmaterialen.

Private label – keuken

Breed assortiment private label keuken bij BMN Bouwmaterialen.

Wat BMN Connect voor uw woningcorporatie kan betekenen?

Neem voor meer informatie, vragen over onze diensten of het inplannen van een afspraak vrijblijvend contact op met BMN Connect