“Korte levertijd doorslaggevend voor mijn klanten”

“Snelheid plus kwaliteit maakt de klanttevredenheid compleet”
JanStee Projectafbouw & Inrichting

JanStee over Procasa Alles-in-1 keukenpakket 

“Snelheid is een machtig wapen in de keukenverkoop, zéker in de zakelijke markt”, vertelt Matty Stegink. De eigenaar van JanStee Projectafbouw & Inrichting uit Nijverdal is dan ook blij met de Procasa alles-in-1 keuken. “Deze is uit voorraad leverbaar. Binnen een week kunnen we plaatsen. Daar maak ik bepaalde klanten heel gelukkig mee.”

De klanten waar Matty vooral op doelt, zijn de mensen die een werkruimte willen voorzien van een nieuwe pantry. “Denk aan kantoorpanden, praktijkruimten, werkplaatsen en kantines. Als de beslissing eenmaal is gemaakt, willen opdrachtgevers de keuken het liefst morgen al geplaatst hebben. Dat gaat natuurlijk niet, maar met deze alles-in-1 oplossing komen we aardig in de buurt.”

Eenvoudiger zakendoen
Matty ontdekte dat de ongebruikelijk snelle levertijd nóg een voordeel met zich meebrengt: het maakt klanten minder veeleisend. “Natuurlijk blijven prijs en kwaliteit belangrijk, maar vaart is hen net zo veel waard. Hierdoor nemen zij vaak genoegen met de keuken die er het snelst is. Dat maakt het zakendoen een stuk eenvoudiger. Als je ze vervolgens óók nog verrast met deze Procasa-kwaliteit, dan is de tevredenheid helemaal compleet.”

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Laat me weten wat ik voor je kan doen.