Vastgoedbeheerder

Eén van de drie belangrijkste doelgroepen van BMN Connect is de vastgoedbeheerder & investeerder. Een doelgroep waarin de doorlooptijd van de leegstaande woningen maximaal beperkt dient te worden én waarin volledige ontzorging en minimale administratieve afhandeling méér dan belangrijk is.

Een totaalpakket van oplossingen, een vaste prijs en één aanspreekpunt zijn de voordelen waar de vastgoedbeheerder & investeerder van profiteert in de samenwerking met BMN Connect.

Veel toegepaste oplossingen

Woonklaarconcepten

Snel en gemakkelijk een keuken of badkamer (ver)bouwen of een volledige woning inrichten met de Woonklaarpakketen van BMN Connect.

Badkamer in één dag

In één dag (exclusief droogtijd kitwerk) een badkamer bouwen of renoveren middels standaard óf op maat gemaakte tegelpanelen.

BMN woonwinkelapp

De woonwinkelapp is ontwikkeld om het bestelproces voor eindgebruikers, woningcorporatie en aannemer te vergemakkelijken.

BMN Connect app

De BMN Connect app is speciaal ontwikkeld voor het opnemen van renovatie- en mutatiewoningen.

Digitale efficiëntie

Het gehele bestelproces digitaal, XML-berichten vanuit de ketenstandaard, digitale pakbonnen en facturatie.

Private label – sanitair

Breed assortiment private label sanitair bij BMN Bouwmaterialen.

Private label – keuken

Breed assortiment private label keuken bij BMN Bouwmaterialen.

Private label – tegels

Breed assortiment private label tegels bij BMN Bouwmaterialen.

Outsourcen showroom

Bij de BMN Bouwmaterialen in de buurt wordt een apart gedeelte ingericht om huurders te ontvangen en de beschikbare badkamers, keukens en sanitair te tonen.

Ook weten wat BMN Connect voor u kan betekenen?

Neem voor meer informatie, vragen over onze diensten of het inplannen van een afspraak vrijblijvend contact op met BMN Connect