Over BMN Connect

BMN Connect is de vertrouwde adviseur voor de vastgoedsector

BMN Connect ontzorgt op dit moment al honderden vastgoedpartijen door te helpen met lagere bouw, arbeids-, faal- en logistieke kosten, CO2-reductie, verhoogde woningkwaliteit en bovenal het tevreden stellen van eindgebruikers. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat de vijf elementen: een uniform assortiment, innovatie, digitalisering, logistieke oplossingen én Resultaat Gericht Samenwerken, bijdragen aan het succes van onze klanten.

Ontwikkelingen in de markt vragen om samenwerking en fullservice leveranciers in de bouwsector. Deze samenwerking en het aanbieden van totaalconcepten waarmee wij onze klanten ontzorgen, is al jaren de sleutel tot het succes van BMN Connect.

Uiteraard spelen wij ook in op het gebied van digitalisering, zoals verzenden van facturen via XML of snel woningen opnemen met de BMN Connect app. Ook hebben wij oog voor leefbaarheid en duurzaamheid. Onze slimme logistieke oplossingen dragen bij aan een prettige, duurzame woon- en werkomgeving rondom de bouwplaats.

Team

Hans Pel

Als productspecialist en accountmanager hou ik mij bezig met productinnovaties die relevant zijn voor de vastgoedsector. U kunt mij alles vragen over badkamer-, keuken en toiletprojecten.

Te bereiken op: 
hans.pel@bmn.nl
06-22519501

Erik Goossen

Als Key-accountmanager hou ik mij bezig met de advisering rondom vraagstukken van woningcorporaties, aannemers en vastgoedbeheerders. Ook voor advies rondom aanbestedingen kunt u altijd contacten.

Te bereiken op:
erik.goossen@bmn.nl
06-23493091

Mark Bohmer

Als Key-accountmanager hou ik mij bezig met de BMN Woonklaarconcepten die speciaal ontwikkeld zijn voor de vastgoedsector. Ook voor vragen rondom de app kunt u bij mij terecht.

Te bereiken op: 
mark.bohmer@bmn.nl
06-51097532