Over BMN Connect

Vertrouwd adviseur met kennis van de vastgoedsector

Wij helpen op dit moment al honderden vastgoedpartijen met het realiseren van lagere bouw, arbeids-, faal- en logistieke kosten, CO2-reductie, verhoogde woningkwaliteit en bovenal het tevreden stellen van eindgebruikers. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat vijf elementen: een uniform assortiment, innovatie, digitalisering, logistieke oplossingen én Resultaat Gericht Samenwerken, bijdragen aan het succes van onze klanten.

Ontwikkelingen in de markt vragen om samenwerking en fullservice leveranciers in de bouwsector. Wij ontwikkelen daarom (totaal)concepten die hierop aansluiten en inspelen. Zoals het snel opnemen van woningen met de BMN Connect app, het aanbod van woonklaarpakketten en het digitaal verzenden van facturen via XML.

Ook wij hebben oog voor leefbaarheid en duurzaamheid. Onze slimme logistieke oplossingen dragen bij aan een prettige, duurzame woon- en werkomgeving rondom de bouwplaats. Bouwen in het Oosten schreef hier een mooi artikel over.

Lees welke  oplossingen kunnen bijdragen aan sneller en efficiënter bouwen.

Voor wie werken wij

Woningcorporaties

Acantus Groep

Accolade

De Alliantie

Delta Wonen

Domijn

Elkien

Lefier

Mitros

Aannemersbedrijven

G.J. v.d. Berg Bouwbedrijf

Bos Installatiewerken

COnstructif

Constructif

Van Dort Timmer Onderhoudsbedrijf

De Gooijer

De Gooijer Renovatie & Onderhoudsbedrijf

Coen Hagedoorn Bouwgroep

Huizer Bouw

Strik Strida Bouwkundig Onderhoud

Wij staan voor je klaar

Hans Pel

Als productspecialist en accountmanager hou ik mij bezig met productinnovaties en badkamer-in-1-dag, je kunt mij alles vragen over badkamer-, keuken en sanitairprojecten.

Ik ben te bereiken op:
hans.pel@bmn.nl
06-22519501

Erik Goossen

Als Key-accountmanager hou ik mij bezig met de advisering rondom vraagstukken van woningcorporaties, aannemers en vastgoedbeheerders. Ook voor advies rondom aanbestedingen kun je altijd bij mij altijd terecht.

Gewoon even mailen of bellen:
erik.goossen@bmn.nl
06-23493091

Mark Bohmer

Als Key-accountmanager hou ik mij bezig met de BMN Woonklaarconcepten. Je kunt mij alles vragen over badkamer-, keuken en sanitairprojecten.

Te bereiken op:
mark.bohmer@bmn.nl
06-51097532