“Binnen drie dagen kon het appartement weer in de verhuur”

Afwerking van niveau tegen scherpe prijzen
Doen Bouw over Procasa alles-in-1 keukenpakket

Terwijl klanten hechten aan kwaliteit en snelle levering, is het voor de monteur wel zo prettig als een keuken vlot en goed te plaatsen is. Daan Happel van Doen Bouw & Onderhoud uit Haastrecht vindt het allemaal in de Procasa alles-in-1 keuken. “Een compleet pakket en een sterk bouwsysteem. Dat werkt fantastisch.”

Daan licht toe wat hem als monteur zo bevalt aan deze keukens, die ook veelvuldig in de zakelijke markt worden verkocht als pantry: “Je voelt aan alles dat je Duitse degelijkheid in handen hebt. Goede ladengeleiders, solide frontpanelen en een acht millimeter dikke achterwand bijvoorbeeld. Gewoon een massieve basis. Ook de afwerking is van hoog niveau. En dat tegen scherpe prijzen.”

Strak monteren
Deze kwaliteit brengt de klant niet alleen veel gebruiksplezier, het bezorgt de monteur ook een prettige montage. Daan: “Met dit product monteer je met vertrouwen. En snel! Zo hang je de bovenkastjes op met behulp van een strip aan de muur. Handig en strak. Laatst leverde ik een Alles-in-1 keuken op binnen drie dagen nadat de klant mij had gebeld. BMN Haastrecht leverde zo uit voorraad. Het betreffende appartement kon supersnel weer in de verhuur.”

Ook snel een keukenblok plaatsen?

We zetten graag alle mogelijkheden voor je op een rij.