BMN Connect app

Gemakkelijk en snel bestellen

De BMN Connect app is speciaal ontwikkeld voor het opnemen van renovatie- en mutatiewoningen. Voor het gemakkelijk en snel bestellen van de gewenste artikelen uit de standaard assortimentspakketten van de opdrachtgever. Van kleine reparatie tot groot onderhoud: deze innovatie biedt waardevolle inzichten, kostenbeheersing en tijdwinst. Lees  hoe de  Vastgoed Onderhoud Centrale en Bos Installatiewerken de bestelapp succesvol in hun proces hebben geïntegreerd. En bekijk de animatie waarin we uitleggen hoe de app werkt:

 

Bekijk de voordelen van onze app

De praktijk

Stel je eens voor, je bent uitvoerder en neemt een tegelklus op. In de woning open je de app op telefoon of tablet, die met GPS zelf het adres herkent. Je voert alleen het aantal vierkante meters in en selecteert de gewenste tegel. De app berekent automatisch de rest: de benodigde hoeveelheid tegels, maar ook lijm, voegsel, kit én de totaalprijs. Klik op ‘bestellen’ en voilà: de uitvoerende persoon wordt ingeseind en BMN bestelt de materialen. In enkele minuten geregeld.

Efficiëntie in het kwadraat
Voor elke ruimte van elke woning kun je (ter plekke) gemaakte foto’s, video’s en opmerkingen aan de bestellingen toevoegen. Zo bouw je makkelijk een bestelhistorie op. Gezamenlijk gebruik,  betekent efficiëntie in het kwadraat. Zowel opdrachtgever als co-maker bespaart hiermee tijd en kosten.  Processen, bestellingen, materiaalgebruik: alles wordt geoptimaliseerd.

Voordelen

  • Tijdswinst; in enkele minuten neem je heel eenvoudig de woning op en bestel je de juiste materialen die we snel afleveren
  • Verminderde faalkosten door voorkomen van miscommunicatie en zoekraken van bonnen
  • Alle informatie bijeen, inclusief notities, foto’s en video’s voor uitvoerende partij
  • Inrichting op maat, met o.a. keuken- en badkamermodule en materiaallijsten
  • Bestelgeschiedenis inzichtelijk per adres, wijk en totale voorraad
  • Vergelijkingen en analyses maken voor toekomstige projecten

Wat klanten zeggen

Huurderskeuze in app

De adviseur kwam gewoon bij ons thuis. Hij had allerlei stalen bij zich, van stukken aanrechtblad en kastdeuren tot handgrepen. Onze keuzes voerde hij in op zijn tablet. Samen hebben we een compleet nieuwe keuken samengesteld zonder dat we ons huis uit hoefden!

Overzicht bestellingen in app

Juist voor deze complexiteit is de bestelapp perfect; alles in één keer overzichtelijk. In een paar seconden tover je eerdere bestellingen van vergelijkbare woningen tevoorschijn. Super handig allemaal.

App bespaart handelingen

De bestelapp bespaart onze administratie ook tijd: alle gegevens worden meteen digitaal aangeleverd. Het geeft ons veel gemak, bespaart op meerdere plekken handelingen én het beperkt de kans op fouten tot een minimum. Deze app is een blijvertje

Alles weten over de Connect app?

Neem voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak vrijblijvend contact met ons op.