Fijn werken door sterk partnerschap

Efficiënt proces
VOC, Utrecht

Klein onderhoud en mutaties • Woningcorporatie Portaal, Utrecht

“Elk jaar maken wij prijsafspraken voor de materialen die wij veel gebruiken, zoals wand- en vloertegels, hout en plaatmateriaal, lijmen en voeg. We kopen dus altijd gunstig in, ook als we bijvoorbeeld maar één vierkante meter tegels bestellen. Ideaal, zeker bij klein onderhoud. Het is gemakkelijk rekenen en je krijgt nooit nare verrassingen achteraf.”

“Voor het bestellen van materialen maken we gebruik van de BMN Connect app. Eenvoudig, maar zeer doeltreffend. En voor 15.00 uur besteld, betekent volgende dag geleverd. Keurig op pallets aangeleverd, voor de deur en just-in-time. Door die zekerheid kunnen wij het proces eromheen optimaal inrichten. Hoe sneller wij klaar zijn, hoe lager de kosten en hoe minder de kans op overlast voor de huurder en omwonenden. BMN beseft dat duidelijk.”

“Vanuit onze standplaatsen in Amersfoort, Oegstgeest, Nijmegen en Utrecht voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit aan ruim 56.000 woningen. Het is dus een groot voordeel dat BMN Bouwmaterialen in dit grote werkgebied meerdere vestigingen heeft. Bij een onvoorziene uitdaging hoeven we maar te bellen en de benodigde extra materialen worden ingevlogen! Ook daarvan profiteert zowel de corporatie als de eindklant.

Voordelen

  • Sneller klaar door levering voor deur gepalletiseerd
  • Minder overlast voor huurder en omwonenden
  • Geen nare verassingen achteraf door vaste prijzen
  • Tijdwinst door digitaal bestellen

Oplossing

BMN Connect app

De BMN Connect app is speciaal ontwikkeld voor het opnemen van renovatie- en mutatiewoningen.

Digitale efficiëntie

Het gehele bestelproces digitaal, XML-berichten vanuit de ketenstandaard, digitale pakbonnen en facturatie.

Ketensamenwerking

Alle partners in de bouw werken nauw samen waardoor alle processen beter op elkaar afgestemd worden

Ook een efficiënt proces?

Neem voor meer informatie, vragen over onze diensten of het inplannen van een afspraak vrijblijvend contact op met BMN Connect.