“Bewerkelijke projecten zijn ineens overzichtelijk”

Bestelapp bespaart tijd
BOS Installatiewerken, Utrecht

In opdracht van woningcorporatie Bo-Ex vervangt BOS Installatiewerken uit Utrecht de badkamers in 194 woningen. Projectuitvoerder Marcel van de Bult gebruikt de BMN Connect bestelapp bij de zogeheten warme opname. “Per gewenste ruimte vink ik de gewenste tegels aan en de app toont automatisch alle benodigde materialen en aantallen.”

Met het Mosa tegelboek onder de arm brengt Marcel alle bewoners een persoonlijk bezoek. “De jongens van BMN Connect hebben alle 194 adressen voor ons in de bestelapp gezet, inclusief onze optielijst. Als ik langskom hebben de meeste bewoners hun keuze al gemaakt aan de hand van de folder. Ik open de app, voer de wensen in en automatisch rolt hier een materialenstaatje met hoeveelheden uit.”

Complete bestellijst
De bestellijst in de app is gevuld met alle materialen die bij de werkzaamheden nodig zijn, van lijm tot hout en van deuren en dorpels. “Ik hoef niets meer op te zoeken op de BMN-website”, zegt Marcel tevreden. Daarnaast wilde de woningcorporatie haar huurders veel keuze geven. Hierdoor krijgt elk adres andere kleuren, tegelcombinaties en accentwanden. “Normaal gesproken is dat te bewerkelijk. Met de BMN Connect bestelapp kán het bijna niet misgaan.”

Pakket per woning
Per woning stuurt Marcel het bestelnummer naar BMN Bouwmaterialen, waarna de order ook bij de juiste afdeling van Bos Installatiewerken binnenkomt. “Dit bespaart onze administratie ook tijd: alle gegevens worden meteen digitaal aangeleverd”, vertelt Marcel. Eens per week geeft hij aan BMN door welke woningen de week erop aan de beurt zijn. “BMN zet elke ochtend vroeg de materialen op de stoep: per woning het complete pakket, keurig geseald met huisnummer erop. We rijden het zo de lift in.”

Blijvertje
Het project loopt nu ruim een jaar en is daarmee over de helft. Voor Bos Installatiewerken was dit de eerste ervaring met de BMN Connect bestelapp. “Toen de mannen van BMN dit aan ons lieten zien, zagen wij meteen de voordelen ervan in. Het geeft ons veel gemak, bespaart op meerdere plekken handelingen én het beperkt de kans op fouten tot een minimum. Deze app is een blijvertje.”

Communicatie met de huurders
Martin overlegt ook met de huurders over een aantal bouwmaterialen. De keuze wordt heel makkelijk in de app vastgelegd en de huurder bevestigt deze met een handtekening.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op en wij schetsen vrijblijvend alle mogelijkheden. Ook kunnen we een gratis demo voor je maken.