Team BMN Connect

Erik Goossen

Key-accountmanager

Als Key-accountmanager hou ik mij bezig met het adviseren van woningcorporaties en aannemers op het gebied van mutatie, renovatie en onderhoud. Ook voor de mogelijkheden van onze app kun je bij mij terecht.

Te bereiken op:
erik.goossen@bmn.nl
06-23493091

Mark Böhmer

Key-accountmanager

Als Key-accountmanager hou ik mij bezig met de BMN Woonklaarconcepten die speciaal ontwikkeld zijn voor de vastgoedsector. Ook voor vragen rondom vastgoedbeheer kun je contact met mij opnemen.

Te bereiken op:
mark.bohmer@bmn.nl
06-51097532

Hans Pel

Productspecialist

Als productspecialist en accountmanager hou ik mij bezig met productinnovaties die relevant zijn voor de vastgoedsector. Je kunt mij alles vragen over badkamer-, keuken en sanitairprojecten.

Te bereiken op:
hans.pel@bmn.nl
06-22519501

Martin Nieuwenhuijsen

Manager New Business

Als Manager New Business houd ik mij bezig met het in kaart brengen van de marktbehoeftes en het uitzetten van strategieën voor new business.

Te bereiken op:
martin.nieuwenhuijsen@bmn.nl
06-22399700

Grada van der Schoot

Innovatiespecialist/ business developer

Als Innovatiespecialist houd ik mij bezig met het in kaart brengen van de nieuwste innovaties en het analyseren van bijbehorende haalbaarheidsvraagstukken. Ook vervul ik de digitale behoeftes van onze klanten.

Te bereiken op:
grada.vanderschoot@bmn.nl
06-53324562

Dennis van Straalen

Coördinator

Als Coördinator van BMN Connect houd ik mij bezig met het managen van projecten, optimaliseren van werkmethodieken en multidisciplinair overleggen.

Te bereiken op:
dennis.vanstraalen@bmn.nl
06-22797001